26 June 2008

My Last Day-kontrovesi

em.. ari ni my last day kat opis.. dan juga my fist day after aku antar ain zaafira balik kampung... cerita???memang hangat dari biasa... biasalah.. "org²" yag tak paham bahasa tu memang still x paham bahasa.then diarang jadikan isu utk besarkan benda tu... hisk... x profesional dan kebudak-budakan betollah... lantaklah... i know what i do.. dan apa yang aku buat tu ikut prosedure biasa. "org²" ni sebenarnya x tahu pasal benda tu.. tapi berlagak tahu lak...em.. lantaklah... for me.... "selagi ko x selak buku perintah am tu sure lah ko x tahu" oklah... tinggalkan citer "org²" ngan org² tu. mama terharu giler coz diarang buat kan small party utk mama dan kebetulan ader 3 officer yang sambut birthday ... mama lak segan.. 1stly nak kuar ngan member... tapi sebab diarang dah buatkan party, terpaksa ler mama tinggalkan member tu kejap. mama sempat le snap gambar 2-3 keping.tapi yg sedihnya camera lak low bateri.. lupe nak beli baru.. lagipun papa pegi KK. petang kang baru balik... em... oklah tu....nampaknya hari sabtu jugak le mama leh ambil barang... em... byk le jugak barang... maklumlah 5 tahun keje kat sini... apepun... memang kontrovesi betollah!

No comments:

Post a Comment