20 June 2008

Petang yang sibuk

besok is the last day utk hantar fail meja yg ntah apa² yg mama hasilkan... lantaklah... asalkan siap... tapi mama yakin, saper yg dapat sure happy coz i think nilah satu²nya fail meja paling complete dlm BEA ni... hehhehe... dalam duk sibuk² mama terpikir gak.. bile le nak dapat surat "tawaran" ni... ishk.... naik risau lak.. ker mama x layak??? ishk.... petang tadi, dalam pukul 3++ mama check dekat website UKM yg surat tawaran dah keluar... tarikh lapor diri 29.06.08... alahai.. resahnyer... persal le surat baru keluar... mau mengamuk le "org²" yang x paham bahasa dan x mengerti. apa boleh buat.kalo bagitau awal² kan x dapat kan menyesal lak... hehehhe... lantaklah... dalam duk kalut² tu sempat jugak le call PSM then tanya diarang pasal borang dan saper yg nak kena sain.then dia ckp big boss yg kena sain... ishk... malasnya nak gi ngadap... kalo yg kecik² x leh ker???kta diarang ni melibatkan ketiadaan mama kat opis... so nak x nak kena bagi big boss... tapi prosedure dia kena bagi kat boss kecik dulu... dai tengah sibuk... call asyik x angkat jer...s ure x der kat bilik...em.. lantaklah.... langkau jerlah... coz this weekan nak kena antar ain zaafira balik kampong...alahai... tiketpun x beli lagi... ader ker tiket ni...

No comments:

Post a Comment