06 May 2009

28th birthday

allhamdulillah.... hari ni genap 28 tahun umur aku... syukur ke hadrat Allah swt kerana aku masih mampu menikmati hidup ini...alhamdulillah kerana Allah telah kurniakan aku sebuah keluarga yng cukup mendamaikan jiwa... walopun x derlah sehebat keluarga orang lain... tapi alhamdulillah kerana keluarga aku cukup memahami dan selalu berada bersama saat susah dan senang...
apa yang aku nak dalam hidup ni???entah lah.. aku sebenarnya x pernah target aper yg aku nak.... harapan aku hanya satu... Allah berkati dan rahmati kehidupan aku...moga dipermudahkan segala perjalanan hidup.... ditabahkan hati dan dicekalkan jiwa....
moga aku lebih matang... (sebab rasa mcm lom matang le.....)kekkekeke... ader ker patut cakap macam ni...em.. mcm biasa dapat ucapan birthday pepagi buta dari my special one...sweet... walopun rasanya x dapat sespecial tahun² yang sudah tapi amat membahagiakan ...:D
semalam last paper utk semester ni..... statistik... adoi... aku memang x boleh buat langsung... risau lak... takut dpt C- kebawah... mampus... sure jatuh le pointer... harap² assignment & lain² tu dapat membantu... masa 2 jam setengah rasa mcm lame giler.... em...sbb x leh buat... kalo leh buatkan best... tengok org lain cool jer buat.... aku rase nak menangis jer... sampai dah le lewat sikit... sib baik ader org yg baik hati yg tolong hantarkan... siape lagi.. my special one le.. pak we ku, buat hatiku, my soulmate... my hubby le... !!!aku ni maner le ader jantan lain dalam hidup aku... walo apa pun gelaran yg aku panggil.. hehehhe... tapi aku still suke panggil dia "pak we" sbb.. ntah le... may be sbb aku nak bercinta ngan dia sampai mati kot!!hahaha.. kalo korg baca ni.. mesti macam² korg pikir... ntah... tapi tu lah hakikat dan ayat yg "pak we" aku ckp masa kami kawen... "abg nak bercinta sampai mati ngan anje" sweet sgt!!! insya-allah.. kalo diizinkan Tuhan... kita hanya mampu berdoa...
pagi ni AS dah sampai balik Kluang, Faze lak, petang sikit... aku.. mlm esok akan balik ke rumah bonda tercinta... ma.. adeq coming.... heheh.....x sabo nak jumpa my little one... miss u sesangat... lepas ni kurang le citer meraban + merapu pasal hidup aku... kiter back to normal... byk citer pasal lovelyainz lak kat sini....

No comments:

Post a Comment