15 November 2009

x der tajuk

alhamdulillah...
selesai sudah semester 3 aku di UKM... lagi 3 semester nak abiskan...(huh... lambatnya.. dah malas sgt ni...) exam kali ni mmg teruk sgt.. ngan eseinya... leh katakan keseluruhan exam aku duk syok sendiri jer.. main pakai hentam jer.. x tahu le mcm mane ngan result.. kengkadang mcm dah bosan dah ngan life aku skang ni....
em... rindu nak balik pada masa² yang dulu.. tapi tulah kan... bkn leh putarpun masa.. andai benda tu terjadipun sure dlm mimpi jer... tapi mungkin ni semua dah tertulis untukku... uisk.. jiwang le pulak.... hah.. one good news.. buat julung kalinya aku akan beraya haji di kampung... yeyeyeyeyye!!! x kisahlah papa ain x ikut skalipun... (exam dia dah dekat... ) sian jugak kat dia... raya puasa yg byk ari cuti pun x dapat cuti.. nikan pula raya haji yg cuti sehari jer... hahahha.. lantaklah... yg penting semua org yg sayang kat aku ader kat kg... lalalalalal
aku sebenarnya mcm dah x tahu nak tulis aper kat sini... ntah rasa bosan lak... feed up sebenarnya ...apabila "kg ku" asyik nak dirampas orang sajer.. isyk... x serik² le depa ni.. ni mula le aku tertanya-tanya, bila le server 3 nak abis ni.. dah nak masuk setengah tahun aku main benda alah ni... mcm dah bosan dah....
about me n my little princess, mcm biasa... makin hari makin pandai itu dan ini ... cuma yang x tahannya dia x mo pi nursary... aku pun rasa semacam jer nursary tu ..may be bulan depan aku tukar kot... ntah le... kalo ikutkan my mom.. suh antar jer balik kg... tapi aku rasa x payahlah... selagi aku boleh jaga.. kecuali keadaan yg sememangnya tidak mengizinkan.. barulah aku ubah pikiran... huhuhuhuhu....
oklah.. ini jer kot utk ari ni....nak gi jalan² ngan si comey tu...

No comments:

Post a Comment