06 February 2010

ooopsssssssssss

after 43 days driving alone... akhirnya...aku tlh mencium bontot kereta org.. errrgghhhh!!sedihnya.. citer nya mcm ni.. aku pi pasar mlm after abis kelas.. then aku parking.. so far aku x der problem parking then aku make sure kete sebelah menyebelah aku mmg parking jauh dr aku.. memandangkan kete tu parking mengereng.. so mmg x der problem le aku nak kuar nanti.. abis shopping (mcm shopping kat mall pulak ) aku masuk kete...aku mmg perasan.. kete kat sebelah kiri aku dah bertukar.. kira kete td dah kuar n tukar ngan kete lain... dan.. dia mmg rapat sikit ngan kete aku.. adoi.. aku dah risau..
then masa nak kuar tu.. aku bunyik mcm tong kosong yg di penyek.. ingatkan aper.. then.. bila sampai separuh jln (x berani aku nak tgk kat situ sebenarnya)aku berenti tgk.. ya ampun.. abis kete .. mampus nak menjawab.. aper yg aku duk jaga selama ni.. kene jugak...ngan muke tensionnye aku drive. sampai kat balai polis, papa ain call.. aku citer kat dia.. aku langgar org.. skang ni nak sampai umah dah.. dah sampai kat balai polis... aisye... si papa ain ak salah paham.. ingat aku pi wat report ker haper pulak.. kekkekek..
then sampai umah.. papa ain ckp, sikit jer.. polish kan eloklah... tapi bila tgk blk.. cat yg terkopek kat kete aku tu, rupernya kete yg aku sondol tu.. adoi....

No comments:

Post a Comment