26 April 2011

Salam

hihihi...sorrylah... sure korang tertanya-tanya... napelah aku mulakan 1st entry ngan gelak mcm pontianak mengilai tu... sebenarnya nak gelak sbb ni bukan 1st time aku create blog... ni x tahu blog ke brape aku... tapi, blog lama aku, still aku simpan sbb byk curahan perasan n pengalaman pahit manis...kat situ dah mcm ghuper diary dah....hahahha....bila baca blog course mate aku yg penuh ngan idea2 klakar + fakta tu, teringinlah pulak berblogging... hehhehe... em.. utk 1st entry ni...biar aku story pasal naper aku pilih nama limau asam...sbb.. i'm very addicted to limau asam... pergghhh.. sebut pun leh kecur ni ha... em....oritelah... nothing to say right now..but have many plan to do... adios........

No comments:

Post a Comment