19 August 2013

13 Jam A380 - Evelyn Rose

 

Err... nak komen aper ek.. this is really Awesome... tapi, aku sedikit keciwa.. hahha sebab??? aper yg aku target sedikit tersasar kali ini. x macam novel2 lain yg mampu kiter target... tapi yang ni, memang super duper awesome...


girls.. plz buy this book to all everyone u love.. banyak pengisian .. ia bukan sekadar novel...


:Kesimpulannya

:Fawwaz
Pencinta Sejati:bila dia temui cinta sejatinya,cintanya hanya pada si dia.. no worry (hampir² makcik jatuh cinta pd mu.. nasib baik sempat kebalkan hati ini...hehhehe)

:Haydar
Pencinta Agong.. sanggup berkorban demi cinta...(oh..i really fall in love wit u from 1st time eve introduce us...sila pengsan anak²)

:Fido Dido
Pencinta Wanita melayu 

NOTE: REVIEW WILL UPDATE SOON. KITA KASI LALUAN PEMINAT EVERYN ROSE LAYAN TEKA TEKI DULU... huhuhu.. x sabor nak taruk gambar sean opray on my blog...

eve.. may i publish it now????


dah update dah..

4 comments:

  1. i pun sedikit kuciwa... huhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear... Akak bukan frust pd siapa heronya.... Itu oden suka.... Tapi mmg x jangka penyudahnya begitu... Cuma bila tiba part melibatkan kepercayaan, hati sedikit terusik... Dan x berapa dpt terima kenyataan itu... Bkn bermakna Akak suka pd ur hero... Cuma... Terasa ralat. Bila membaca novel ini, emosi kita terbawa-bawa sama... And.. As a women, wife n mother... It's so.. Touching... Hingga Terasa, if I'm Hana sofea, mau ku debik si fawwaz sama McM yg dah di buat pd haydar tu... Poor my haydar....

      Delete
  2. rasa dah boleh publish tu. Eve dah letak spoiler kat blog...so, why not akak kan? ~ Entah Fawwaz bukan maksum. Cuma setakat ini dia nampak sempurna. Haydar. Emmm...better be with Hana. Dunno. Fawwaz seperti milik Iman saja.nampak tak ironinya kat situ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eceh.. tunggulah.. a few weeks.. may be...

      Delete